Starity

Kirsten Dunst német állampolgár lett

2011. október 02. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már ő is egy a németek közül! A 29 éves hollywoodi sztár Berlin felé kacsintgat, és tervei között szerepel, hogy hamarosan lakást vásárol a német fővárosban.

hirdetés
Kirsten Dunst német állampolgár lett

„Herzlich wilkommen, Kirsten!” – köszönti az amerikai színésznőt a német hírportál, a bild.de. A honlap nemrég arról értesítette olvasóit, hogy a Pókember sztárja, Kirsten Dunst a minap megkapta német állampolgárságát.

Amerikai állampolgárságáról természetesen nem mondott le, de ugyan ki tilthatná ki az elbűvölő színésznőt Németországból? Valószínűleg senki, hiszen legújabb filmje is ide köti. „Most már igazi nemzetközi nő vagyok, aki minden további nélkül forgathat Európában” – nyilatkozta Kirsten Londonban.

Az új Lars von Trier-filmben, a Melancholiában a 29 éves színésznő egész Németországot beutazza majd, miközben szerelmes is lesz. A nyelvvel ugyan még vannak nehézségei, de az alapokat már mindenképpen elsajátította.

Mint az korábban kiderült, Kirsten családja német gyökerekkel rendelkezik. Édesanyja svéd, apja német, hamburgi rokonokkal. Meglehet, hogy a német rokonok gyakrabban látogathatják majd híres családtagjukat, Kirstent, ugyanis a hírek szerint a színésznő tervezi, hogy hamarosan Németországba költözik. „Szívesen vennék egy lakást Berlinben – nyilatkozta. – Egész egyszerűen ez a legfiatalabb város, és minden fontos esemény Berlinben történik."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek