Starity

Justin Bieber Beckham

2011. október 04. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebert és barátnőjét vendégségbe hívta a Beckham házaspár, mert a csemetéik is hatalmas rajongói a fiatal énekesnek.

hirdetés
Justin Bieber Beckham

Justin Bieber és Selena Gomez is meghívást kapott a Beckham házaspártól, hogy töltsenek együtt egy kellemes ebédet. Kiderült, hogy David és Victoria gyermekei hatalmas Bieber rajongók, és már régóta szeretnének személyesen találkozni a fiatal énekessel.

„Egyszer találkoztam Daviddel, de Victoriával még sajnos nem. Egy igazán laza családnak tűnnek, és szeretnék több időt tölteni velük a jövőben, ha lehetséges. Most hívtak meg minket Selenával egy ebédre!” - újságolta el a sztár a New! magazinnak.

A fiú már az előző találkozásuk alkalmával megtudta, hogy David gyermekei a rajongói sorába tartoznak, ezért már ajándékot is küldött nekik. A legnagyobb „belieber” talán a 9 éves Romeo a Beckham családban, hiszen ő a szüleitől azt kérte, amikor még édesanyja terhes volt, hogy a baba neve Harper Seven helyett, legyen Justine Bieber Beckham.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek