Starity

VV5: hibázott az RTL Klub

2011. október 05. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap esti összefoglalóban a szemfülesek már megtudhatták, hogy ki az a fiú, aki védettséget élvez a többiekkel szemben.

hirdetés
VV5: hibázott az RTL Klub

Tegnap este az összefoglaló végén Lilu már felhívta a figyelmet arra, hogy a lakók túl vannak az Arénán, és megvan az a két ember, aki védettséget élvez a többiekkel szemben. Ennek következtében egy fiúnak és egy lánynak már biztosan nem kell csütörtökön elhagynia a villát.

A villalakóknak már nem jár majd az automatikus védelem egy-egy párbaj után a továbbiakban sem. Logikai és erőt próbáló feladatokban fognak megmérkőzni egymással, hogy biztosítsák védettségüket és bent maradásukat. Az Aréna egy mesterségesen kialakított, tengeri homokkal leszórt pálya, amely 380 négyzetméter területen fekszik.


Az Arénában kell megküzdeniük a villalakóknak (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

Az RTL azonban egy dologra nem figyelt oda. A keddi összefoglaló alatt Csaba csuklóján már ott volt a lila kendő, így őt már biztosan nem kell féltenünk a kieséstől, bár valljuk be nem sokat tett eddig hozzá az izgalmakhoz. Valószínűleg újabb hiba elkerülése végett nem volt online közvetítés az éjszaka folyamán a műsor weboldalán.


Csaba a lila kendővel a riportszobában

Ma este kiderül, hogy melyik lány marad biztosan villalakó, és megnyitják a szavazást is, hogy a nézők eldöntsék kire kíváncsiak a legkevésbé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek