Starity

Takács Nikolas templomturnét szervez

2011. október 12. 18:06   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Takács Nikolasszal találkozott nemrég a Tabu Tv stábja egy rendezvényen, ahol kiderült, milyen tervekkel készül az adventi ünnepekre az énekes.

hirdetés
Takács Nikolas templomturnét szervez

„Indul egy adventi turné sorozatom, ami a templomokban lesz. Zenekaros lesz, és azt hiszem, olyan tizennyolc állomásos lesz. Nagyon meghitt lesz, és pont az adventi időszakban kezdődik majd el. Nagyon várom, ezenkívül még a nagy koncertet, ami december negyedikén lesz, és az egyik nagy érdekessége az, hogy lesz egy világsztár” – mesélte a tabutv.hu riporterének Nikolas, aki a későbbiekben elárulta, hogy énekoktatásra adta a fejét.

„El kezdtem ismét tanítani. Kurzusokat tartok egy iskolában, ami az én énektanáromé. Fiatal tehetségeknek próbálok átadni valamit abból a sok tapasztalatbó,l amit én szereztem. Nagyon sokat dolgozom szerencsére, készítjük az új anyagokat” – számolt be a sztártévé riporterének az énekes, aki szerint nem olyan fontos a magánéletről beszélni.

„Az országban olyan nagyon sokan szeretnek beszélni a magánéletükről, hogy ennek pont az ellentettje vagyok. Arról szeretek beszélni, ami én vagyok, és ami érdekes lehet. Amíg megveszik a lemezemet, és megveszik a koncertjegyeket, addig nem érdekel, hogy nem milyen videó kerül ki rólam” – meséli a Tabu Tv videójában Takács Nikolas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek