Starity

Elgázolták Brad Pitt látványtervezőjét

2011. október 18. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csúnyán rájár a rúd a magyarországi forgatásra. Nem elég, hogy lefoglalták a helyszínre küldött kellékfegyvereket, most az egyik munkatársukat érte baleset.

hirdetés
Elgázolták Brad Pitt látványtervezőjét

A jelenleg Magyarországon forgatott zombifilm, a World War Z vizuális effektjeiért felelős John Flowers a hét végén súlyos balesetet szenvedett és az intenzív oszályra került.

A Blikk úgy tudja Brad Pitt munkatársát egy motoros ütötte el az Astoriánál, ahonnan a mentő a Fiumei úti baleseti sebészetre vitte. Flowerst két napig altatásban tartották és súlyos fejsérülései miatt további megfigyelés alatt tartják a kórházban.

A forgatás egyelőre nem állt le, de kérdéses, hogy meddig tudják nélkülözni a látványtervező munkáját. Úgy látszik sötét átok ül a magyarországi forgatáson, nemrég a Terrorelhárítási Központ hátráltatta a munkát az ideérkezett, nem jól hatástalanított fegyverek lefoglalásával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek