Starity

Rihanna megtalálta a szerelmet

2011. október 19. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi történik akkor, ha Rihanna új dalába Calvin Harris is belenyúl? Egy sikerszerzemény, amelynek videoklipje már megjelent.

hirdetés
Rihanna megtalálta a szerelmet

Rihanna meghagyja másoknak az R&B-t, mostantól ő is az elektronikus stílusban nyomul. A barbadosi szupersztár We Found Love című dala november 18-án megjelenő Talk That Talk című dalának az előfutára. A szerzeményben az a Calvin Harris is közreműködik, aki az énekesnő budapesti koncertjén is fel fog lépni. A kislemez már egy hónapja megjelent digitális formában, és már rendkívül jó helyezéseket tudhat magáénak világszerte; Franciaországban, Írországban és az Egyesült Királyságban pedig már a listák tetején is súrolta.

A videoklip ezekre a sikerekre pedig rátesz még egy lapáttal. A kisfilm szerda este az énekesnő WhoSay-profilján debütált, és egyáltalán nem olyan, mint amit eddig megszokhattunk tőle. Habár a forgatási körülmények nem voltak éppen kedvezőek, hol sárban ugráltak, hol Rihannára tettek megjegyzéseket, vagy éppen az alakját firtatták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek