Starity

JoJo fekete démonként tér vissza klipjében

2011. november 02. 15:03   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

JoJo az elmúlt hónapokban eltűnt egy időre, ám hamar visszatért. Augusztusban jelent meg legújabb száma, mely a Disaster címet viseli, s melyhez végre megérkezett a várva várt videoklip is.

hirdetés
JoJo fekete démonként tér vissza klipjében

Büszkén mondhatjuk, hogy JoJo visszatért. A fekete szépség beszáll a divatiparba, hogy megmutassa a nagyközönségnek terveit, nemsokára turnézni indul, készül következő stúdióalbuma, és megjelent új videoklipje is. A Disaster című dalát augusztusban hallhattuk először, és már akkor kimondták, hogy kisfilm is készül a számhoz.

A Disaster az új korong első kislemeze, de ezen kívül megjelent még egy, a The Other Chick, ami nagy valószínűséggel megtalálható lesz az albumon is. Sokak szerint ehhez a dalhoz is készül videó, ám egyelőre be kell érnünk a most megjelent Disasterrel.

„Már gőzerővel dolgozunk az új lemezen, ami valószínűleg 2012-ben jelenik meg. Már most kimondom, hogy számomra nincs több leállás, nem tervezek még egy szünetet. Ebben az évben már biztos nem fogok pihenni, hiszen hamarosan turnéra indulok, és még nem vettünk fel minden dalt. 2012-ben pedig szeretnék belefogni még egy albumba, de ez még a jövő titka” – mesélte JoJo. Annyi biztos, hogy a 20 éves énekesnő nem fog pihenni egy percet sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek