Starity

JoJo visszatér

2011. május 15. 13:01   |   Szerző: aybar27

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az In The Dark klip után hamarosan érkezik a következő kisfilm az énekesnő harmadik nagylemezéről, ami a The Other Chick címet viseli.

hirdetés
JoJo visszatér

JoJo nem tétlenkedett az elmúlt években: már 2008-ban elkezdett dolgozni a harmadik nagylemezén, azonban a kiadóváltás nem volt jó hatással az énekesnőre, mert depressziós lett. A Blackground megvált tőle, és minden addig elkészült dala felkerült az internetre. Az Interscope Records azonban tárt karokkal fogadta őt.

2010-ben ő volt az egyik vendégelőadó Timbaland második albumán, vele énekelte fel a Lose Controlt. 2011-ben pedig lecserélte az eddig nyílt titoknak számító albuma címét: All I Want Is Everything helyett a Jumping Trains lesz az idén megjelenő album hivatalos címe.

És végre itt van az első kislemez, a The Other Chick. A hozzá tartozó klipet már áprilisban leforgatták, és hamarosan láthatjuk a végeredményt. Az album megjelenéséről még nincs pontos információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

klip new the JoJo Chick Other
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek