Starity

JoJo katasztrófát zúdít a világra

2011. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: aybar27

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zajlik az élet a 20 éves amerikai énekesnő körül: itt az új maxija, turnéra indul, és beszáll a divatiparba is.

hirdetés
JoJo katasztrófát zúdít a világra

Augusztus 29-én volt az énekesnő új dala, a Disaster hivatalos premierje. JoJo már egyszer el is énekelte közönség előtt Perez Hilton One Night in... Los Angeles nevű rendezvényén. A legújabb maxi JoJo harmadik stúdióalbuma, a Jumpint Trains első kislemeze. Ebben az évben már kijött tőle egy másik dal is The Other Chick címen, és biztosan megtalálhatjuk majd ezt a dalt is az albumon. Készült hozzá videoklip is, azonban még nem mutatták be a nagyközönségnek.

JoJo gőzerővel hajt: mostanában szinte minden nagyobb rendezvényen ott van, ráadásul turnéra indul. Az őszi koncertsorozat főbb szereplői Jay Sean és Joe Jonas lesznek, JoJo pedig a speciális vendégelőadó. A turné szeptember 6-án indul Bostonból, 19 várost érint, és egy hónappal később New Yorkban ér véget.

Az énekesnő társult a HeartSOUL ruházati márkával, hogy megkeressék a cég új arcát az őszi–téli kollekcióhoz. „Izgatott vagyok, hogy összeállok a HeartSOUL-lal, mert a divat az életem nagy része, és nagyszerű dolog megosztani a rajongóimmal” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek