Starity

A Felejthetetlen hazánkban is debütál

2011. november 05. 18:06   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nyomtalanul című amerikai krimisorozat egykori szereplőjének november 9-én érkezik meg hazánkba a legújabb sorozata, a Felejthetetlen.

hirdetés
A Felejthetetlen hazánkban is debütál

Poppy Montgomery idei sorozata, a Felejthetetlen (Unforgettable) végre megérkezett hazánkba is, ugyanis az AXN november 9-én este 22.00-kor műsorára tűzi majd. Egyébként az eddig szőke színésznő ezúttal vörös hajjal látható.

A történet szerint a volt rendőrnő, Carrie Wells (Poppy Montgomery) és exbarátja, Al Burns, a New York-i nyomozó (Dylan Walsh) egy véletlen folytán újra találkoznak. Al meggyőzi egykori partnerét, hogy használja fel különös memóriáját a bűnüldözésben, mely egy betegség folytán alakult ki nála.

A széria nemcsak krimi, hanem drámai elemeket is tartalmaz, így igazán izgalmas epizódokra számíthatunk. A Felejthetetlenből eddig hét rész készült el. A sorozatban Poppy partnerét Dylan Walsh alakítja, aki főszereplője volt a Kés/alatt című szériának, illetve több filmben és sorozatban is játszott. Michael Gaston is felbukkan a krimiben, őt leginkább a Mentalista és a 24 című sorozatokból ismerhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek