Starity

VV Annamarit elütötte egy busz

2011. december 07. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 kiesett játékosa egy ismeretlennek köszönheti, hogy még életben van.

hirdetés
VV Annamarit elütötte egy busz

Annamari három évvel ezelőtt feküdt a plasztikai sebész kése alá, ám közel sem olyan okokból, mint például Veronika vagy Seherezádé.

„Elgázolt egy busz, és kettétört az orrom. Soha nem fogom elfelejteni, 2008. szeptember 11-én történt. Éppen az Örs vezér terén akartam átmenni a zebrán, amikor a Kerepesi útról bekanyarodott egy busz. Nem jött nagy sebességgel, de nem adott elsőbbséget, és szempillantás alatt lesöpört az útról – mesélte a baleset körülményeit a Blikknek a Annamari, majd hozzátette: Amikor megláttam, hogy jön a busz, gondoltam, futok, hogy elkerüljem, de valószínűleg a mögöttem haladó már látta, erre semmi esélyem, és visszarántott.”

A fura lánynak még a látleleteket is ki kellett fizetnie, mert ő volt a hibás a balesetben, de a jövőbeni egészségügyi problémák elkerülése miatt a plasztikai beavatkozást állta a biztosító.

Az Annamarival történt eset kísértetiesen hasonlít Baricz Gergő történetére. Az x-faktoros versenyző életét saját sógora mentette meg egy elszabadult utánfutótól. De az X-Faktor egy másik énekese, Tarány Tamás is szembenézett már a halállal, gyermekkorában ugyanis súlyos betegséggel küzdött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek