Starity

Majdnem meghalt Tarány Tamás

2011. december 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarány Tamás, az X-Faktor felfedezettjének édesanyja nemrég beszélt arról, hogy fiának súlyos betegsége volt.

hirdetés
Majdnem meghalt Tarány Tamás

Senki nem gondolta, hogy az X-Faktor mackó alkatú énekese gyermekkorának nagy részét kórházban töltötte, és szülei rettegtek attól, hogy elveszítik, ugyanis fiuknak fulladásos betegsége volt.

„Tomi nyolc hónapos volt, amikor elkezdődtek a problémák. Rettenetesen megijedtem, pedig ápolónő vagyok, de ilyenkor az sem számít. Abban az időben Mezőfalván laktunk, ami agrárterület, sok a zöld” – derült ki édesanyja, Tarányné Kincs Judit vallomásából.

Végül kiderült, hogy Tomi fulladását a vadkender okozza, ám hiába kapott erős, szteroidtartalmú készítményeket, továbbra is komoly rosszullétek kínozták.

„Volt, aki azt mondta, kinövi majd az asztmát a fiam, mások viszont azon a véleményen voltak, ha nem költözünk el, sosem szabadul meg tőle” – fűzte hozzá az énekes édesanyja.

Tomi kicsi korától emlékszik azokra a pillanatokra, amikor hiába kapkodta a levegőt, alig jutott oxigénhez, így nem meglepő, hogy szinte retteg a fulladástól. Az is előfordult, hogy csak feküdt, így küzdve az életbenmaradásért. Szerencsére azóta az x-faktorosnak semmi baja, így teljes erővel veheti fel a harcot a többi versenyzővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek