Starity

Első karácsonyi menüjét készíti el Sarka Kata

2011. december 17. 20:08   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarka Katának egy profi séf segít, mivel élete első karácsonyi menüjét akarja elkészíteni az ünnepekre.

hirdetés
Első karácsonyi menüjét készíti el Sarka Kata

Hajdú Péter menyasszonya egy profi séfhez jár főzni tanulni, hogy minél finomabb étellel kápráztassa el férjét és a gyerekeit. Születésnapjára egy haladó főzőtanfolyam-bérletet kapott anyósától Kata, hogy tudjon gyakorolni a nagy eseményre, amikor is elkészíti élete első karácsonyi menüjét.

„Egyszerűbb fogásokat tudok főzni, és Petinek szerencsére nem nagyok az igényei, a könnyen elkészíthető ételeket szereti. Négy főzőleckén már túl vagyok, a profi szakács mellett könnyedén tanultam meg a bonyolultnak tűnő ételeket is. A sütést továbbra is jobban szeretem, mint a főzést” – mesélte a Blikknek Kata, aki szólt apukájának, hogyha nem sikerülne az ételek elkészítése, tegyen félre nekik egy kis halászlevet.

„Karácsonyra már egyedül tudok majd halászlevet, töltött káposztát főzni és bejglit sütni. Azért megkértem az édesapámat, hogy kicsit több halászlét főzzön, hátha ki kell segítenie” – tette hozzá az újdonsült szakács.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek