Starity

Együtt karácsonyozik az X-Faktor álompárja

2011. december 22. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kováts Vera családja meghívta Baricz Gergőt, hogy együtt tölthesse a karácsonyt a fiatal szerelmespár.

hirdetés
Együtt karácsonyozik az X-Faktor álompárja

Első közös karácsonyát töltheti a sokáig titkolózó sztárpáros. A verseny alatt inkább a produkciójukra próbáltak koncentrálni, de Feró mentoráltjának kiesése után már nyíltan vállalták szerelmüket. A 16 éves Vera édesapja annak ellenére, hogy szigorúan neveli lányát, mégis utat enged a kapcsolat kibontakozásának, ugyanis meghívta a Baricz fiút karácsonyra.

„Vera mondta, hogy meg fogja kérdezni az apukáját, hogy mit szólna hozzá, ha együtt karácsonyoznánk. Biztos győzködnie kellett egy kicsit, hiszen elég szigorú az édesapja, de úgy tűnik, sikerrel járt, mert a kiesésem után odajött hozzám, és hivatalosan is meghívott, hogy vasárnap délután ebédeljek velük. Nagyon jó érzés és megtisztelő is, hogy karácsonykor „befogadnak” a családba, és örömmel látnak egy ilyen meghitt ünnepen" – mondta a Blikknek az X-Faktor harmadik helyezettje.

Gergőnek sokat jelent, hogy a családfő elfogadja őt, de fél attól, hogy túlságosan nagy elvárásokat támasztanak majd vele szemben. Egy konzervatívabb felfogású szülő rögtön hosszútávra tervez, a fiatal fiú pedig még nem tudhatja hogyan fog alakulni a kapcsolatuk a lánnyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek