Starity

Miley Cyrus kölyökkutyával lepte meg barátját

2012. január 18. 14:02   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár egy kölyökkutyával kedveskedett Liam Hemsworth születésnapjára.

hirdetés
Miley Cyrus kölyökkutyával lepte meg barátját

Miley Cyrusnak valószínűleg nem csak a karácsonyi ajándékai ötletesek. Volt mit kitalálni Liam Hemsworth születésnapjára is, ami január 13-án volt. Miley egy nagyon édes kiskutyával kedveskedett neki, a meglepetésre pedig pár órája derült fény: a lány a képeket a Twitter-oldalán közölte.

A kölyökkutya Miley Cyrus szerint egy angyal, aki nagyon jól jön ki a többi állatával is, többek között Lilával és Floyddal. Sőt, Liam még azt is akarta, hogy az énekesnőről nevezzék el az ölebet, de Miley megmondta neki, hogy erről szó sem lehet, így a kiskutya Ziggy névre lett keresztelve.

Viszont Miley nemcsak ezen a kölyökkutyán szeretne segíteni, hanem a többi menhelyen lévőnek is: Ha Los Angelesben laksz, és szeretnél egy olyan édes kölyökkutyát megmenteni, mint Ziggy, akkor tudasd velem! Van egy csodálatos kutyamentőm. Sok kölyökkutyának gazdira van szüksége!”


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek