Starity

Wolf Kati cáfolja a magánéleti problémákat

2012. január 19. 09:09   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja az egyik női magazin arról írt, hogy Wolf Kati házassága közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek tűnik. De vajon mi az igazság?

hirdetés
Wolf Kati cáfolja a magánéleti problémákat

2010 óta Wolf Kati élete gyökeresen megváltozott, az X-Faktornak köszönhetően egész Magyarország megismerhette tehetségét, napjainkban már hazánk legsikeresebb énekesnői közé tartozik. A legfrissebb pletykák szerint azonban a hirtelen jött siker nem tett jót Kati házasságának, és már nincs olyan jó viszonyban a férjével, mint korábban. Állítólag Katinak már nincs elég ideje a családjára, ez vezetett a problémákhoz.

Az énekesnő szerint mindez csak rosszindulatú pletyka, a hivatalos Facebook-oldalán nyilatkozott az ügyről.

„Többen írtatok tegnap egy rosszindulatú cikk kapcsán, szeretném elejét venni a találgatásoknak és mindenkit szeretnék megnyugtatni: minden a legnagyobb rendben a kis családunkkal! Bár nem tudtuk először, hogy sírjunk vagy nevessünk ennyi sületlenség hallatán, az utóbbi mellett döntöttünk.”

Wolf Kati több interjúban is mesélt már arról, hogy munkája mellett igyekszik édesanya is maradni. Eddig sikerült neki, reméljük ez továbbra is így marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek