Starity

Lea Michele a Candie’s új arca

2012. január 24. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens után Lea Michele lett a Candie's legújabb reklámarca. A Glee színésznője egész évben reklámozni fogja a márkát, emellett szóvivője is lesz a Candie's-nek. Michele-nek nem ez az első munkássága, ugyanis korábban a PETA szóvivője is volt.

hirdetés
Lea Michele a Candie’s új arca

Vanessa Hudgens, Britney Spears, Hilary Duff. Csak néhány név a Candie’s előző reklámarcai közül. A divatcég idei reklámarcának a Glee tehetséges énekesnőjét, Lea Michele-t választotta.

A mindössze 157 cm-es énekesnő nem tűnik modellalkatnak, ám szexisségével és magabiztosságával bebizonyította, hogy nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy valaki sikeres legyen. A népszerű márkát így egész 2012-ben Michele fogja reklámozni. Pletykák már korábban is szárnyra kaptak, Michele azonban csak egy hete erősítette meg a hírt a Twitteren.

„Ez igaz! Olyan izgatott vagyok, hogy én lehetek a Candie’s legújabb reklámarca! Nagy megtiszteltetés, alig várom, hogy láthassátok a képeket!”

Az említett képek még nem jelentek meg, azonban a Candie’s közzétett egy videót, ahol beleshetünk a kulisszák mögé, emellett két kész képet is elcsíphetünk a fotósorozatból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek