Starity

Megérkezett Miley Cyrus új videoklipje

2012. január 23. 20:08   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legutóbbi videoklipje már több mint egy éve jelent meg, azóta zenei téren nem sok mindent lehetett hallani a tinisztárról. Most egy Bob Dylan-feldolgozással tért vissza.

hirdetés
Megérkezett Miley Cyrus új videoklipje

A klip Bob Dylan You Gonna Make Me Lonesome When You Go című dalának feldolgozásából készült, amely a jubileumot ünneplő Amnesty International és Bob Dylan tiszteletére kiadott albumon hallható.

Bob ötven évvel ezelőtt írta alá a szerződését a Columbia lemezkiadóval, és akkor alakult meg az Amnesty International jogvédő csoport is. Ennek évfordulója alkalmából adta ki a Universal a négylemezes kiadványt A szabadság harangjátékai – Bob Dylan dalai címmel, amelyen több mint 70 szám található. A jubileum alkalmából a zenészlegenda ingyen bocsátotta rendelkezésre a szerzeményeket.

A négy korongon olyan előadók adják elő Bob dalait, mint Johnny Cash, Adele, Sting, Kesha, természetesen Miley Cyrus és még sokan mások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek