Starity

Jessica Alba saját céget alapított

2012. február 03. 08:08   |   Szerző: convar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Alba ezentúl nemcsak színésznő és anya, hanem most már üzletasszony is.

hirdetés
Jessica Alba saját céget alapított

Jessica Alba üzleti vállalkozásba kezdett. A színésznő újdonsült cége saját tervezésű és gyártású, vegyszermentes termékekkel jelent meg a piacon, többek között babasamponokkal, babatusfürdőkkel, babaszappanokkal, testápoló termékekkel, balzsamokkal, tisztítószerekkel és pelenkákkal is.

Mint már két kislány anyja, Jessica elismeri, hogy felelősséget érez az iránt, hogy a gyermekeinek az élethez a lehető legjobb kezdést biztosítsa.

„Hogy anya lettem, azzal az egyik legnagyobb álmom teljesült. Ez a legcsodálatosabb hivatás a világon. De ezzel együtt nem könnyű. Ezért létrehoztam egy céget, hogy ezzel is segítshessek az anyukáknak és gyermekeiknek egy jobb, biztonságosabb élet megteremtésében. És mivel szinte minden babáknak készült termékben vannak kemikáliák, ezért azt határoztam el, hogy teljesen természetes és ökobarát dolgokat gyártunk a cégemmel. A pelenkák ráadásul gyönyörűek, színesre és formatervezettre alkottuk őket, mert szerintem nem kell, hogy a természetbarát dolgok feltétlenül csúnyák legyenek” – nyilatkozta a büszke cégtulajdonos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek