Starity

VV5: Vera ellen küzd meg Attila

2012. február 18. 00:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazugságon alapuló rágalmak és az elmúlt hét lejárató hadművelete betette Attilánál a kaput, ezért Verára tette a kendőt.

hirdetés
VV5: Vera ellen küzd meg Attila
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szerdán legtöbb kiszavazójelet kapó Attila nem volt egyszerű helyeztben a kihíváson. Annyira izgult, hogy a szorongás minden lehetséges tünetét egyszerre produkálta.

Mindössze három lehetséges villalakó közül kellett választania, így Seherezádé, Csaba és Vera sem lehetett nyugodt, ráadásul mindhárman az összeférhetetlenre rakták a jelet a kiszavazáson. Fecónak nem volt miért aggódni kezén a lila kendővel, ő csak a két jóbarátja miatt volt stresszben.

Attila hosszasan beszélt a három jelöltről a monológjában. Az elején leszögezte, hogy olyanvalakit akar kivinni, ak mellet úgy érzi, hogy visszajöhet. Legelőször Seherezádéról fogalmazta meg vele kapcsolatos sérelmeit, elmondta mennyire rosszul esett neki, hogy tőle is jelet kapott. Szerinte a szőkeség már elfelejtette, hogy korábban kiállt mellette, ezért akár őt is kivihetné. Aztán Csabához fordult, akit szembesített azzal a megállapításával, miszerint a párbajáról csak azért jött vissza, mert taktikából felvett egy mártírszerepet, amiért megsajnálták a nézők. A mártírok ideje viszont lejárt, ezért Csaba jó választás lenne – vélekedett Attila.

Legvégén kezdett bele Verának szánt mondandójába, de erre már nem sok idő maradt, pedig reggelig is sorolhatta volna a konfliktusokat. Fejéhez vágta bűneit, többek között, hogy tudatosan konfrontálódik, és próbál mindenkit egyesével bemocskolni olyan rossz tulajdonságokkal, amikkel leginkább ő rendelkezik. Ezen kívül elfogadhatatlannak tartja, hogy Vera folyton az erkölcsről és jóságról papol, teszi ezt úgy, hogy mindig ő az, akinek a legintezívebbek a nézeteltérései a villában.

A gong megszólalása után Attila kicsit zavarodottan, de próbálta megszivatni Csabát azzal, hogy ráteszi a zöld kendőt. Várható volt a csavar, mert mostanában minden kihíváson elsüti valaki ezt a fáradt poént. Így végül a kendő a sajtreszelőből óriási problémát csináló Vera kezén landolt, de olyan erővel kötötte rá a feszengő Attila, hogy az érzékeny lelkű majdnem maga alá csinált.

Vasárnap tehát a háromszoros párbajgyőztes Vera és a még párbajszűz Attila méri össze erejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek