Starity

VV5: Attila sem úszta meg párbaj nélkül

2012. február 16. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három kiválasztójellel küldték párbajra a villa összeférhetetlenjét, így a luxusbörtön falain kívül is bebizonyíthatja az erejét.

hirdetés
VV5: Attila sem úszta meg párbaj nélkül
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szerdai kiválasztáson már csak öt villalakónak kellett egymás szemébe mondani, hogy kit szeretne a villán kívül látni. Fecó szerencsés helyzetben volt, hiszen az Arénában védettséget szerzett magának, így a többieknek mindössze három ember közül lehetett választani.

A félelem mindenkinek kiült az arcára, hiszen itt már óriási a tét. Attila már az Aréna után grafikonokon próbálta előzetesen levezetni a lehetséges kimenetelt, és számításai nem csaltak, rákerült a legtöbb kiválasztójel. A zöld kendőt higgadtan fogadta, véleménye szerint már itt volt az ideje, hogy párbajozni menjen.

Egyedül Fecó volt az, aki nem tette Attilára a jelet, mégpedig azért, mert amikor Attila védett volt, és rátette a kiválasztójelet, ő ezt gyáva húzásnak tartotta.

Azt, hogy Attila első párbaját kivel vívja meg, már ezen a héten, a pénteki kihíváskor megtudjuk, hiszen a végjátékban az események már sokkal gyorsabban pörögnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek