Starity

Alexx Calise lenne az új Avril Lavigne?

2012. február 24. 15:03   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 4-én debütált Alexx Calise vadonatúj videoklipje, mely a Cry című dalához készült. Ez után sokan Avrilhez hasonlítják.

hirdetés
Alexx Calise lenne az új Avril Lavigne?

Az új szerzemény a 2011. május 3-án megjelent In Avanti című lemezen hallható, amelyen 10 dal kapott helyet, s eddig négy kislemez látott napvilágot róla.

Az énekesnő legújabb videójának egyik különlegessége, hogy szerepet kapott benne egy táncos, aki nem más, mint Maddie Ziegler aki egyébként egészen Pennsylvaniából repült oda, csak is azért, hogy szerepelhessen a kisfilmben.

A videoklip megjelenése óta az énekesnőt sokan hasonlítják Avril Lavigne-hez, hiszen ő is hasonló stílust képvisel, mint a kolléganője. Lehet, hogy ő lesz az új Avril?

A Myspace-oldalán csupán csak ennyit mondott az új énekesnőről: “Calise egy erőteljes, kalandos és megnyerő énekes, valamint zenész. Ő az elektropop új üdvöskéje, aki most próbál felszínre törni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek