Starity

Miley Cyrus modellkedni vitte a kutyáit

2012. március 03. 23:11   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus modellkedni vitte a kutyáit, ezzel jótékony célt támogatva.

hirdetés
Miley Cyrus modellkedni vitte a kutyáit

Miley szereti az állatokat, és imád jótékonykodni – ezt bizonyára sokak tudják. De mi van akkor, ha egy adandó alkalommal jótékonykodhat, s ezzel az állatokat is segítheti?

„Szóval... azon gondolkodom, hogy Floydot elvihetném modellkedni” – írta még a hónap elején a hivatalos Twitter-oldalán Miley Cyrus. Viszont a kiírásának okára csak pár nappal ezelőtt derült fény. A fiatal sztár mindhárom kutyáját (Floyd, Lila és Ziggy) a kamera előtt láthattuk mint kutyamodellek. Miley minden félelmét félretette, és nyugodt szívvel engedte, hogy kedvenc fotósa, Vijat Mohindra fotózza őket egy jótékony cél érdekében. Lila, a yorkie egy tengerész kutyaruhát viselt, míg Ziggy, az angol bulldog és Floyd, az alaszkai klee kai ruha nélkül lettek lekapva.

Bátran merjük kijelenteni, hogy a cél is legalább olyan szép, mint a képek, ugyanis Miley a kutyáinak a képeiből bejött összeggel más állatok mentését fogja támogatni. Ez nagyon szép ígéret, reméljük minél több összeg jön össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek