Starity

Lana Del Rey új videoklipekkel készül

2012. március 05. 21:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Video Games énekesnője két kisfilmet is bemutat a közeljövőben. A hatalmas sikereket elért Born to Die album Carmen és Blue Jeans című dalaihoz érkezik meg hamarosan a videoklip.

hirdetés
Lana Del Rey új videoklipekkel készül

A sokat vitatott Lana Del Rey debütáló albuma Born to Die címmel jelent meg január 27-én, és azóta világszerte igen nagy sikernek örvend. A korong listavezető lett többek közt az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Németországban is. A nagylemezről eddig két kislemezt adtak ki, a sikert meghozó Video Gamest és a melankolikus hangulatú címadó dalt.

Az album harmadik kiadott száma a Blue Jeans című, régebb óta ismert szerzemény lesz majd, amely valószínűleg április 8-án jelenik meg hivatalos kislemezként. A dal már rendelkezik egy, a Video Gameshez hasonló egyszerű, Lana által készített videoklippel, de most újabb kisfilmet forgattak hozzá.

A Blue Jeans második verziójának videóját Yoann Lemoine rendezte, aki a Born to Die klipjéért is felelős. A kisfilm az énekesnő három dalából (Video Games, Born to Die, Blue Jeans) álló trilógiájának utolsó videoklipje lesz. A forgatás előtt Del Rey megosztott egy információt a Facebookon, melyből kiderült, hogy hamarosan a Carmen című szerzemény klipje is megjelenik.

„A mai napon fejeztük be a Carmen videoklipjének szerkesztését. A trilógiám utolsó videóját jövő héten forgatjuk Yoann-nal” – írta az énekesnő még a Blue Jeans forgatása előtti héten a Facebookon.

Hamarosan tehát két videoklippel is megörvendezteti a rajongóit a különleges hangú énekesnő. A dalok közül valószínűleg csak a már jól ismert Blue Jeans jelenik meg kislemezként, a sötét hangulatú Carmenhez pedig csak klip lesz. Az utóbbi szám egyébként komoly szöveggel is rendelkezik, mivel az olyan rossz példát mutató hírességek életstílusára hívja fel a figyelmet, mint amilyen  Lindsay Lohan vagy Paris Hilton, emiatt több kritikus is dicsérte Lana dalszerzői képességeit.

A Blue Jeans első videoklipje, melyet Lana rendezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek