Starity

Debütált három új Adam Lambert-dal

2012. március 09. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan kételkedtek a sok csúszás miatt a lemez létezésében, de felesleges. A tegnapi napon váratlanul debütált három új szám, ezzel spannolva a várakozó rajongókat.

hirdetés
Debütált három új Adam Lambert-dal

Adam Lambert második nagylemeze, a Trespassing hazánkban április-május környékén jelenik meg, míg az Egyesült Királyságban már biztos időpont van, április 16-a. A lemez a közelgő időhöz képest még egészen távolinak tűnhetett a várakozók számára, hiszen eddig egyetlen számot hallhattak róla januárban, a Better Than I Know Myselfet.

Természetesen Adam azért igyekezett információkat megosztani a CD-ről, így megtudhattunk 10 címet tőle és rövid jellemzéseket a dalokról.

A tegnapi promóciós körútján, Atlantában megtörtént a csoda: három dalcím megelevenedett, és felkerült a YouTube-ra, így hallhattuk az előadásában a Cuckoót, amelyről korábban megtudhattuk, hogy Adam Lambert, Ollie Gee és Bonnie McKee írta, Katy Perry egyik társszerzője. Remek kis parti dal, fülbemászó szöveggel.

Adam ebben nagyjából arról énekel, hogy bár az élete nem mindig van sínen, igyekszik haladni az árral, és magasról tenni a szabályokra, hiszen joga van az irányításhoz.

Ezután a szerencsés közönség a Chokehold című számot hallhatta, amely leginkább egy újabb balladaszerűségre hajaz, bár nem mondható rá teljesen. Egy rádióbarátabb dalnak tűnik, kellemes dallammal.

És utolsóként előadta a Trespassingot, címadódalát, funkys stílusban. A dalban Adam elárulja, hogy rengeteg elutasítás és „nem” érte az életében, de ő összeszedte magát, hogy azt mondhassa: „Nincs átjárás? Aha, francokat, figyeld meg, már bent is vagyok!”

Természetesen az élő verzió eltérhet a stúdióváltozattól, de már arra sem kell sokat várnunk! Adam következő kislemeze pedig minden bizonnyal a Cuckoo lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek