Starity

Nick Lachey apa lesz

2012. március 09. 21:09   |   Szerző: maya rose

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekes és műsorvezető felesége, Vanessa Minnillo első gyermeküket várják a nyárra.

hirdetés
Nick Lachey apa lesz

Nick Lachey még tavaly nyáron, egy trópusi szigeten vette el műsorvezető kedvesét, Vanessa Minnillót. A pár boldogsága azóta töretlen, amit most egy újabb örömhír erősített meg: a pár a nyárra várja első gyermekét. Nick még március 5-én erősítette meg a hírt a Live! with Kelly nevű műsorban. Továbbá még azt is hozzáfűzte: „Esélyem volt sok nagyszerű dolgot tenni a karrierem és az életem során, de ez egy olyan dolog, mely többet jelent, mint más, és már alig várom”mondta a boldog jövendőbeli apuka.

Nick és Vanessa már korábban is elmondták, hogy készen állnak a családalapításra. Vanessa ekkor azt is megosztotta, hogy a gyermeknevelés terén példaképének Reese Witherspoont tekinti. Szerinte a színésznő erős, tudja kezelni a gyerekeit és tehetséges egyszerre.

Volt felesége, Jessica Simpson után – aki szintén első gyermekét várja – az énekes-színész boldogsága is beteljesülni látszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek