Starity

Kendall Jenner: úton a siker felé

2010. július 11. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 14 éves lány – aki mellesleg Kim, Khloe és Kourtney Kardashian féltestvére – modellkarrierje egyre inkább felfelé ível.

hirdetés
Kendall Jenner: úton a siker felé

Kendall Nicole Jenner Bruce Jenner és Kris Jenner legidősebb gyermekeként született, mindössze egy vérszerinti húga van: Kylie. Féltestvérből viszont nyolc is: Kim, Khloé, Kourtney és Rob Kardashian, továbbá Burt, Brandon, Casey és Brody Jenner. Családja nagy része a szórakoztatóiparban dolgozik, így ő is szerepet kapott híres nővérei valóságshowjában, a Keeping Up with the Kardashiansben.

„Mindig is modellkedni akartam – kezdte egy Life & Style-interjúban. – Imádok a kamera előtt lenni. Minden évben csináltunk minifotózást a karácsonyi kártyáinkhoz a családdal, amit mindig is imádtam.”

És persze sok támogatást kap híres rokonaitól.

„Ők mind jó tanácsokat adnak nekem. Kim annyit mond: »dolgozz érte«. Szeretnék legalább olyan jó karriert, mind az övé, mert ő is modellkedik. Ezt szeretném is csinálni.”

Tehát nem csak „sztárgyerekként” ismerik: a Wilhelmina Models már le is szerződtette tinimodellként. A Paper Magazine egyik cikkjében szerepelt húgával, ezután a Teen Vogue 2010 májusi számában is helyet kapott, ami nagy szó.

„A modellkedés már régóta az álmom, és megdöbbentem, hogy nemrég a Forever 21 felkért egy fotózásra – hiszen ez az egyik bolt, ahol a legtöbbet vásárolok! A fotózásaikra felöltözés segített a stílusom továbbfejlesztésében, például magassarkú csizmák hozzáadásával. Különösen a frizurákért vagyok oda: nagyon szívesen vennék részt olyan fotózáson, amin valami őrült frizurát csinálnak nekem.”

Ha ennyi idővel a szerződése letétele után a Teen Vogue-ban láthatjuk, mi lesz később? Egy biztos: hallunk még róla...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek