Starity

Eurovízió: megjelent Ivi Adamou hivatalos klipje

2012. március 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt héten sem álltak meg az események az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatban: dalcserék, klipforgatások, illetve kisfilmmegjelenések – ezek a hét mérlegei.

hirdetés
Eurovízió: megjelent Ivi Adamou hivatalos klipje

Elsőként nézzük a ciprusi induló, Ivi Adamou dalát, amelyhez megjelent a hivatalos videoklip. A La La Love-hoz készített kisfilm mesei elemeket tartalmaz, az énekesnő vörös rúzzsal és hófehér bőrrel hódít benne. A klipet leginkább a Hófehérke, illetve az Alíz Csodaországban egyvelegeként lehetne jellemezni.

A svájci srácok, Gabriel és Ivan Broggini sem unatkoztak, ugyanis a Sinplus is leforgatta a versenydalához a klipet. Az Ubreakable-höz készített klip néhány napja elérhető a Sinplus YouTube-csatornáján, illetve a benne szereplő pólók is megvásárolhatóak.

A szlovák énekes,  Max Jason Mai is a klipforgatással foglalatoskodott: Don’t Close Your Eyes című dala hamarosan elérhető lesz. Emellett Valentina Monetta, a sanmarinói énekesnő új dalt volt kénytelen választani, hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál szabályai szerint nem szerepelhet a dalban semmilyen termékmegnevezés, így a Facebook sem. Az énekesnő és stábja nem esett kétségbe, a dal címét The Social Network Songra keresztelték át (ez volt a címe a Facebookról szóló filmnek is például).

És hogy ne maradjon magyar vonatkozás nélkül a cikk, megemlítenénk, hogy a hazai induló, a Comapct Disco hivatalos klipje is elkészült. A Sound Of Our Hearts végleges verziója alább tekinthető meg:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek