Starity

A Sugarbird újra koppintott

2012. április 04. 18:06   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre többször keverednek a Covergirlök másolási balhéba. Ez már a negyedik, de mégis más. Most néhány cipőt sikerült a lányoknak egy az egyben lekoppintani.

hirdetés
A Sugarbird újra koppintott

A nagy sikerű ruhakollekciók után hamarosan újdonsággal áll elő a Sugarbird tervezőcsapata. Most cipő tervezésbe kezdek a lányok, hogy bővítsék az árukészletet. A hírről először Regina számolt be a cég hivatalos oldalán.

„Újabb jó hírünk van! Hamarosan igazi Sugarbird-cipőkhöz juthattok hozzá! Ma meg is mutatom nektek az egyik topánkát, és a napokban hozom a többit is! Hogy tetszik? :)”

Sylvi is nagyon boldog, ő is beszámolt a cipellőkről az oldalán. Ecsetelte, hogy a ruhákhoz hasonlóan is a cipők is limitáltak lesznek, és nem jönnek majd szembe az utcán.

Egy leleményes olvasó azonban észrevette, hogy ez a cipő sem a Sugarbird saját műve – írja a Velvet.


A Kawaii Clothing-cipő és annak másolata – kb. 7500 forintért a tiéd lehet

Regina régebben így nyilatkozott: „Mindig is támadtak minket, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem figyeljük, mit csinálnak mások. [...] Mindannyian külön-külön gyűjtjük az ötleteket. Persze nem mi állunk neki szabásmintákat készíteni, viszont hajnali kettőig is képes vagyok fent maradni, képes vagyok órákon át bíbelődni velük. Tudom, mit szeretnék látni, ezt pedig a nagyon ügyes leányzóink fel tudják vázolni, aztán együtt tudunk módosítani, ha szükséges. Nagyon a szívemen viselem a ruhák sorsát.”

Legutóbb egy Hervé Léger-féle konfekciót másoltak le, és tüntettek fel saját ötletükként a lányok, tavaly pedig szintén lopással vádolták meg őket ruhakollekciójuk miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek