Starity

Megint másolt ruhával állt elő a Sugarbird

2012. március 24. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az öt magyar modellből lett divattervező nevével fémjelzett Sugarbirdnél nem ez az első alkalom, hogy egy világmárka pár évvel ezelőtti darabját lemásolják, és sajátjukként dobják piacra.

hirdetés
Megint másolt ruhával állt elő a Sugarbird

Nem ez az első alkalom, hogy a Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, valamint Horváth Éva nevével fémjelzett divatmárka, a Sugarbird egy olyan kollekcióval rukkol elő, amelynek egy vagy esetleg több darabja is kísértetiesen emlékeztet valamelyik világmárka pár évvel ezelőtti kollekciójának egyik ruhájára.

Ez most sincs másképp, ugyanis a mostanában a boltokba került 2012-es tavaszi–nyári Sugarbird-ruhák között találhatunk egy ruhát, amely a megszólalásig hasonlít a Hervé Léger egyik 2009-es tavaszi–nyári modelljére. A fekete Hervé Léger-, valamint a neon és rózsaszín színekben létező Sugarbird-ruha között a szín mellett nem sok különbség található első ránézésre. Második pillantásra azonban feltűnhet az a nem túl jelentős különbség, hogy a Sugarbird-ruha rövidebb az eredetinél, vékonyabb a vállat átölelő pánt, valamint a derekán lévő kivágás az ellenkező oldalon található.

A koppintott ruhákról készült képeket Dukai Regina saját magán mutatja meg a Facebookon, ahol az is kiderül, hogy a „tervező” Zimány Linda volt: „Ma Linda egyik szuper neon Sugarbird-ruciját mutatom meg nektek!! :) Én imádom mindkettőt!!! :) (És persze a kis kukámat és a hűtőmet is a háttérben!!) :) Szép napot nektek, Facebook-lakók!! :)”


Bal oldalon az ötletadó Hervé Léger-ruha, jobb oldalon pedig a lopás szagú Sugarbird-ruha

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek