Starity

Lopás a Sugarbird új kollekciója?

2011. október 01. 15:03   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelent meg a Sugarbid legújabb, 2011-es őszi–téli kollekciója, azonban a lányoknak máris a lopás vádjával kell szembenézniük.

hirdetés
Lopás a Sugarbird új kollekciója?

A Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda nevével fémjelzett Sugarbird nevű ruhamárka legújabb kollekciójának darabjait néhány hete akasztották ki a boltok fogasaira, azonban máris azzal vádolják a lányokat, hogy az ismertebb külföldi márkák darabjairól koppintottak – számolt be a hírről a Velvet.

A koppintás egy Facebook-felhasználónak tűnt fel, aki a Regina profilján közzétett képek alatt jegyezte meg, hogy az egyik ruha nagyban hasonlít a Bebe egy korábbi modelljéhez. Válaszként persze az üzenet törlésre került. A lányoknak láthatóan nem csak a Bebe kollekciója tetszett annyira, hogy lemásolják, hanem a Dolce & Gabbana téli kollekciója is, amelyiknek egyik darabját, egy sárga-fekete csillagos ruhát már a Balck Eyed Peas énekesnője, Fergie is viselt az idei Teen Choice Awardson.

Természetesen az egyik tervező, Dukai Regina azonnal fel is szólalt az őket ért támadások ellen, és elmondta, hogy szinte minden márka ugyanazokat a színeket, mintákat és fazonokat alkalmazza. Majd hozzátette, hogy hazudna, ha azt állítaná, hogy nem figyelik azt, amit a többi márka piacra dob. A folytatásban azonban mintha már azt sugallta volna, hogy a hasonlóságokért nem csak ő a felelős, ugyanis a fekete csipkeruha esetében Bódi Sylvit kell kérdezni, mert azt ő tervezte, és őt kell kérdezni, hogy melyik nevesebb márka adott neki ihletet.


A Bebe és a Sugarbird egyik ruhája


Fergie csillagos Dolce & Gabbana ruhája és a Sugarbird hasonló mintájú felsője

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek