Starity

Demi Lovato az új albumán dolgozik

2012. április 11. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney egykori sztárja jelenleg szünetelteti színészi karrierjét, és minden energiáját a zenébe öli, aminek hamarosan mi is láthatjuk az eredményét egy új album formájában.

hirdetés
Demi Lovato az új albumán dolgozik

A Demi Lovato-rajongóknak örömteli lehet az április, hiszen kedvencük a Give Your Heart A Break című klipjével indította a hónapot, majd később a lány által támogatott kampány is sikeres lett, ugyanis az iskolai bántalmazásokról szóló film, a Bully megkapta a PG-13-as besorolást.

A fiatal sztár most újabb hírrel szerzett örömet a fanoknak, ugyanis bejelentette, hogy elkezdődtek a munkálatok a negyedik lemezén. Minden bizonnyal ez lesz a fiatal csillag legnyitottabb és legőszintébb lemeze, hiszen ő maga írja a dalait, és az elmúlt idők szenvedéseit ítélve nagyon mélyek és szívbemarkolóak lesznek a számok.

Demi ezt csiripelte a Twitteren: „Annyira izgatott vagyok, hogy elkezdtük írni a dalokat a negyedik albumomra! Ezúttal semmi sem tathat vissza."

A színész-énekesnő legutóbbi, Unbroken című lemeze 2011. szeptember 20-án jelent meg, ami nagy sikereket aratott, és valószínűleg a negyedik lemez is a rajongók kedvence lesz, amiről még nem tudni, mikor jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek