Starity

VV Cristofel: „Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!”

2012. április 16. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután jól megverte exbarátnőjét, VV Veronikát, még jobban is érzi magát. Állítása szerint az emberek nagyon szeretik így is, és megértik, amit tett.

hirdetés
VV Cristofel: „Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!”
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Cristofel és Veronika szappanoperába illő szerelemi történetét már az egész ország ismeri. Bár a szerelmük kihűlt, a történetnek itt még koránt sincs vége. Mint megírtuk, a VV5 plasztikcicája csütörtökön került kórházba, miután a szakításuk után Cristofel a falhoz szorította és felpofozta. Az eset után a skalpvadász továbbra is folytatta hétvégi haknisorozatát, ahol állítása szerint az emberek szeretettel fogadták.

„Nagyon szeretnek az emberek! Megértették, amit tettem, és sokan azt mondták, hogy »jól tetted!« Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!” - mondta Cristofel a Vasárnapi Ásznak.

Ennek ellenére az interneten már az új Damu Rolandként emlegetik a VV5 botrányhősét, igaz, hozzá még nem kopogtattak be a rendőrök, de áll elébe Veronika feljelentésének.

„Nagyon boldog vagyok így, mert nekem jövőm van! Határozott srác vagyok, és úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni! Hála a Jóistennek, még nem kerestek a rendőrök, remélem, nem is fognak, de ha Veronika feljelentett, állok elébe!” - fejezte be Cristofel, aki tettéért akár három év börtönbüntetésre is számíthat, ha Veronika megteszi a feljelentést, és beigazolódik a súlyos testi sértés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek