Starity

Cristofel brutálisan bántalmazta Veronikát!

2012. április 12. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Torkánál fogva szorította a falhoz egykori szerelmét, majd csúnyán megpofozta. VV Cristofel szakítása után dühöngő őrültté változott. Pletykák szerint kést is szorított Veronika nyakához.

hirdetés
Cristofel brutálisan bántalmazta Veronikát!

Nemsokkal ezelőtt számoltunk be Cristofel és Veronika szakításáról, de akkor még senki nem gondta, hogy a különválás után néhány órával tettlegességig fajul a múlt héten még esküvőt tervezgető, hosszú ideje se veled se nélküled kapcsolatban lévő pár viszonya.

Az RTL Klubon nyilatkozó Veronika édesanyja arról számolt be, hogy Veronika agyrázkódást kapott és jelenleg is kórházban ápolják. Elmondása szerint brutálisan megrugdosta, és ököllel pofozta fel a heves vérmérsékletéről híres kubai macsó a lányát, majd késsel is megfenyegette.

Cristofel elismerte a tettét, de megpróbálta szépíteni a dolgot: „Én nem csináltam semmit. Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna”mondta a Velvetnek a kubai, majd hozzátette, hogy Veronika megérdemelte amit kapott, de ő úgy tudja nincs kórházban a lány, szerinte csak a hírverés miatt túloznak.

Cristofel viszont valószínűleg nincs azzal tisztában, hogy ha exbarátnője látleletet vetet a kórházban és feljelentést tesz, ő lehet a következő celeb, aki börtönbe kerülhet, ugyanis könnyű testi sértésért akár két éves szabadságvesztést is kaphat, amennyiben Veronika nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, akkor három évre is lecsukhatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek