Starity

Már forgatják Lana Del Rey új klipjét

2012. április 26. 01:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még csak pár napja mutatták be az énekesnő legújabb, Carmen című klipjét, Lana máris a következő videón dolgozik.

hirdetés
Már forgatják Lana Del Rey új klipjét

Mióta Lana Del Rey berobbant a köztudatba Video Games című számával, egyre több hír jelenik meg róla, egyre többen rajonganak érte, és csak úgy ontja magából a slágereket, ilyenek például a Born To Die, a Blue Jeans, az előbb említett Video Games, valamint a napokban debütált Carmen című kisfilm.

A 25 éves énekesnő új klipje megjelenése után sem tétlenkedik, hiszen máris belekezdett a Summertime Sadness című dala videójának forgatásába.

A lány köztudottan rajong mindenért, ami a 60-as éveket idézi, és a kiszivárgott képek láttán ennek a klipnek is ez a hangulat lesz a meghatározó eleme, amire talán számítani is lehetett, hiszen a videóiban mindig visszaköszönnek az adott kor jellemző vonásai.

A klipben Lana mellett a színésznő Jaime King is feltűnik, akinek férje, Kyle Newman rendezte a kisfilmet, amelyet Kaliforniában, Santa Claritán forgattak. További információk szerint a szintén színész Alex Pettyfer is jelen volt a felvételeknél, ahol asszisztensként dolgozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek