Starity

Beyonce újságírói díjat kapott

2012. május 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, folytatódik Beyonce sikerszériája, hiszen újabb díjjal gyarapodik tekintélyes gyűjteménye. Ezúttal írói képességeiért jutalmazzák.

hirdetés
Beyonce újságírói díjat kapott

Beyoncé 2012-es éve igazán irigylésre méltó: január elején világra hozta kislányát, és a People magazin is az újdonsült kismamát találta idén a világ legszebb nőjének. A 30 éves énekesnő azonban úgy tűnik, még mindig tudja mivel gyarapítani díjainak számát, hiszen ezúttal újságíróként fogja díjazni a The New York Association of Black Journalists nevű szervezet, akik az Essence magazinban megjelent Eat, Play, Love című cikkéért ítéltek neki egy díjat, amit a május 15-ei díjkiosztó gálán fognak átadni.

A 2011 júliusában publikált cikkben Beyoncé arról írt, miként telt 2010-ben kivett pihenőjének 9 hónapja, bizonyítva, hogy ő még a szabadnapjain is képes elismerésre méltó dolgokat alkotni.

„Hálás vagyok az időért, amit azért adtam magamnak, hogy fellélegezzek” – írta, kreatív újraébredését ennek a kikapcsolódásnak tulajdonítva.

Az Essence magazin szerkesztője is el volt ragadtatva a sztár írói kvalitásaitól: „Ő egy valódi író. Természetesen szerkesztettük a munkáját, ahogy mindenkiét, Toni Morrisonon kívül” – mondta Cori Murray.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek