Starity

Fluor Tomi lakása tele van csecsebecsékkel

2012. május 21. 07:07   |   Szerző: trendmagazin.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper a lakásán fogadta a Trendmagazin stábját, ahol órákat el lehetne tölteni azzal, hogy megcsodáljuk a kis design tárgyait, és meghallgatjuk a hozzá fűződő történeteket.

hirdetés
Fluor Tomi lakása tele van csecsebecsékkel
Fotó: Trendmagazin

A fiatal tehetség szó szerint berobbant a köztudatba a „Mizu” című dalával. 2011-ben több mint 600-szor énekelte el ezt a slágert, és 80.000 km-t utazott autóban a különböző koncertekre, ami elegendő lett volna ahhoz is, hogy kétszer körbekerülje a Földet. Fluor az otthonában őszintén, részletesen vallott életéről és jövőbeli terveiről.

A cikkben többek között elmondta, hogy számára nagyon fontos a hazai dizájnerek támogatása, ennek ékes bizonyítékaként ősszel kiállítást is szervez egy ismert alkotócsapattal. Fluor mesélt arról is, hogy miért nincs barátnője és a Trendmagazinnak hála bemutatta kedvenc ruháit, de még Dögöny Hadnagyot is! Hogy ki ő? Az interjúból kiderül, kattints!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek