Starity

Agyrázkódást szenvedett Justin Bieber

2012. június 02. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kellemetlen dolog történt a kanadai énekessel a minap, ugyanis észrevétlenül beleszaladt egy üvegfalba, és agyrázkódást szenvedett.

hirdetés
Agyrázkódást szenvedett Justin Bieber

A Boyfriend énekese kisebb agyrázkódást szenvedett, amikor egy franciaországi meglepetéskoncert szünetében beverte a fejét egy üvegfalba.

Justin Bieber egy videóban újságolta el a szenzációs hírt, miszerint nem tudja mozgatni a szemöldökét, mivel csütörtökön belerohant egy üvegfalba: „Megküzdöttem az üveggel tegnap, amely eredményeképp nem tudom megmozdítani a szemöldököm. Nem tudom őket ráncolni, milyen fura ez már?”

A 18 éves szívtipró megbirkózott a helyzettel, és be tudta fejezni az előadást, de utána azonnal az öltözőjébe sietett, ahol ellátták, és fájdalomcsillapítókat kapott.

„Minden oké, kanadai vagyok. Kemények vagyunk!” – csiripelte az eset után.

Nem ez az első alkalom, hogy Biebernek fel kellett vennie a harcot az üveggel: 2010-ben egy forgó üvegajtónak ment neki, s akkor azzal viccelődött, hogy bosszút áll az anyagon. Nos, ezúttal sem jött neki össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek