Starity

Sophia Bush új pasival él együtt

2012. június 25. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Tree Hill sorozat bájos színésznője mostantól egy kék pitbullal is megosztja otthonát.

hirdetés
Sophia Bush új pasival él együtt

Az amerikai One Tree Hill című sorozatból ismert Sophia Bush a szakítás után egy új pasival vígasztalódik. Persze nem igazi férfi költözött be hozzá. A színésznő egy hét hetes pitbullt fogadott örökbe a napokban. A kiskutya a Griffin névre hallgat és a színésznő az altatástól mentette meg.

A kiskutyának még hét testvére volt, és az amerikai fajtamentő egyesületnek hála, mindegyik gazdára talált. A hamarosan új sitcomban tündöklő színésznő az állítása szerint nem sokáig gondolkozott a választásán, hiszen mikor meglátta Griffint azonnal bele is szeretett.

„Ő a legaranyosabb és legokosabb kutya a világon. Hatalmas mancsai vannak, amikben megbotlik, amikor szalad. Dinoszaurusz tappancsoknak hívjuk őket. És kérek mindenkit, hogy ne vásároljanak kutyát. Adoptáljon, aki tud. Nevetségesnek tartom a tenyésztett kutyák vásárlását, mikor több ezer kutya vár gazdára, és senki nem akarja őket. Egyébként pedig a mentett kutyák ezerszer hálásabbak.” - mondta el nagy örömmel a színésznő a People magazinnak.


Griffin, a kék pit bull a életét köszönheti a színésznőnek

Chad Michael Murray egykori felesége nem most először adott otthont kiskutyának. Van már két pitbullja Penny és Patch, akikről tavaly azt nyilatkozta, hogy értelmet adnak az életének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek