Starity

Kristen Stewart a Balenciaga Paris új arca

2012. július 03. 11:11   |   Szerző: zsofeeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart elárulta, hogy mi a véleménye a Balenciaga Paris parfüméről, milyen volt az első benyomása. A Balenciaga tervezőjétől, Nicolas Ghesquière-től pedig megtudhattuk, hogyan figyelt fel a színésznőre.

hirdetés
Kristen Stewart a Balenciaga Paris új arca

Kristen Stewart számos új és változatos szerepet játszott el a közelmúltban. Volt hippi (Úton), vámpírmenyasszony (Twilight sorozat), Hófehér (Hófehér és a Vadász) és Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője (a való életben) – a Forbes szerint 34.5 millió dolláros bevétele volt az elmúlt 12 hónapban májussal zárva. De kevesen tudják, hogy Stewart most már az illatok rajongója is.

Ő a Balenciaga Paris új női illatának, a Florabotanicanak az arca, amely szeptemberben kerül a boltok polcaira. Tekintettel arra, hogy Stewart sosem volt az illatok híve, ez eléggé hihetetlennek tűnik.

„Szerintem alap dolog, hogy szeretnél illatot viselni, mert azt szeretnéd, hogy vonzó legyél” – mondta Stewart egy Balenciaga-pólóban, rövidnadrágban és magassarkúban ülve a Le Bristol hotel lakosztályán. „Ez önmagában egy remek ötlet, tekintettel a tiniéveimre. Sosem voltam az, aki az édesanyja parfümét fújta magára, hogy szexi legyen. Én a bátyjáimmal lógtam és az ellenkezőjét csináltam.”

„Nagyon szerecsés vagyok, hogy tetszik az illat, mert bármit megtettem volna (a Balenciaga tervezőjéért, Nicolas Ghesquière-ért) – folytatta a 22 éves színésznő. – Szörnyű hazudozó vagyok.„

Kristen azt mondta, hogy megkönnyebbült, amikor először szagolta a Florabotanicat. „Van benne valami természetes – magyarázta – Nagyon élő, eleven. Úgy gondolom, ha egy fiatal viseli – tekintve, hogy én soha nem viseltem illatokat , olyan szintre emeli, hogy »Hé, szagolj meg/vizsgálj meg

Kristen szerint Ghesquière-rel dolgozni „végzetes„ volt. A tervező a fiatal színésznőre a Pánikszoba című filmjében és Bruce Weber fotósorozatának során – amely az Interview magazinnak készült – figyelt fel. „Emlékszem, hogy azt gondoltam: »Hűha, egy napon szeretnék vele dolgozni!« Ő annyira Balenciaga” – mondta Ghesquière.

A maga részéről Stewart szerencsésnek érzi magát és nagyon izgatott az illatprojekt miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek