Starity

Tom Cruise a legjobban kereső színész

2012. július 08. 16:04   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes magazin idén is közzé tette a listát, amiben fény derül arra, ki is a legjobban kereső színész Hollywoodban.

hirdetés
Tom Cruise a legjobban kereső színész

A Forbes magazin nem is olyan régen, még a legjobban kereső színésznők névsorát gyűjtötte össze, ahol a kitüntetett címet, Kristen Stewart nyerte el, 34 millió dollár bevételével, amely a 2011. májusi időszaktól egészen 2012. májusi időszakot ölelte magában. Láthatóan Kristen számára a Hajnalhasadás hozta meg a kellő pénzt, amellyel első helyezett lett.

A férfiak sem maradtak ki természetesen a sorból, ugyanis elkészült az ő listájuk is. Az első helyet Tom Cruise szerezte meg, 75 millió dollárral, amely nagy részét a Mission Impossible: Fantom Protokoll hozta meg számára. Azonban Tom Cruise-ra mindennek ellenére rá jár a rúd. A sajtó nemrégiben azzal volt tele, hogy felesége, Katie Holmes beadta a válókeresetet, öt év házassága után. A 75 millió dollár, amelyet Tom megkeresett, a válási költségeket fogja fedezni, főleg amiatt, hogy Katie teljes felügyeleti jogot szeretne kislánya érdekében.

A második helyet két jelentős színész szerezte meg, Leonardo DiCaprio, Blake Lively volt kedvese és Adam Sandler, 37 millió dollárral, amelyet Leonardo a J. Edgar – Az FBI embere, Adam pedig a Jack and Jill című filmmel szerezett meg.

A harmadik helyezést Dwayne Johnson kapta meg, 36 millió dollárral, két filmjével, az Utazás a rejtélyes szigetre, illetve a Halálos iramban: Ötödik sebességgel.

Azonban az Alkonyat-rajongók se keseredjenek el, a tízedik helyen Taylor Lautner végzett, 26,5 millió dollárral és rögtön azután, ugyanekkora összegű pénzzel, Robert Pattinson következett, amelyet a Hajnalhasadás hozott meg számunkra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek