Starity

Ilyennek képzeli Louboutin Hamupipőke cipellőit

2012. július 09. 12:12   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christian Louboutin a népszerű Disney-hercegnő, Hamupipőke hatására tervezte meg legújabb cipőit.

hirdetés
Ilyennek képzeli Louboutin Hamupipőke cipellőit

Még tavasszal kaptak szárnyra a hírek, melyek szerint a híres divattervező, Christian Louboutin olyan cipellők tervezésébe kezdett, melyeket maga Hamupipőke inspirált. A tehetséges művész egy percig sem tétlenkedett: mára ugyanis elkészült az első pár „üvegcipellő” is. Louboutin legújabb alkotásairól pedig maga a Disney France közölt képeket a Facebook-oldalán, több fotót is megosztva a cipőkről és tervezési vázlatukról.

A cipők mesterének állítása szerint legújabb műalkotását maga Charles Perrault meséje és annak a Walt Disney Animation Studios által feldolgozott válozata inspirálták. „Hamupipőke nemcsak a szépség, a báj és a varázslatos szerelem ikonja, hanem a cipő világának egyik megtestesítője is” – állítja Louboutin, aki kijelentésével nyílvánvalóan arra céloz, hogy cipő még egy történetben sem játszott ilyen nagy jelentőségű szerepet.

Az elkészült cipők igazán bájosra sikerültek: jellemzőjük a finom csipke, melybe kristályokat hímeztek. Található még rajtuk két-két pillangó is, melyek szülőként fogják közre a lábbelit, mintha az szárnyuk ragyogásából született volna.

Christian egyébként igen jeles alkalomból készítette a lábbeliket: ősszel érkezik ugyanis a Hamupipőke gyémánt kiadása, egyben első Blu-ray megjelenése is. Ezen alkalmat a Disney így ünnepli. A cipőkből várhatóan húsz pár készül majd, melyek a mesével együtt kerülnek piacra szeptember 26-án, Franciaországban.

Ha mindez nem volna elég, a képek között szerepel egy teljesen eltérő is, melyeken lábfejeket láthatunk különféle feliratokkal: Hamupipőke, Hófehérke, Csipkerózsika. Ezek volnának Mr. Louboutin jövőbeli tervei?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek