Starity

Taylor Momsen nem tervezi folytatni a színészetet

2012. július 09. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mára már botrányhősnőként ismert Taylor Momsen egy interjú keretében elárulta, egyelőre nem szeretne visszatérni a színészet világába.

hirdetés
Taylor Momsen nem tervezi folytatni a színészetet

Emlékeztek még a nagy sikerű karácsonyi filmre, a Grincsre? Az akkor éppen 7 éves Taylor Momsen arca sokakban megmaradt, éppen ezért nem is véletlen, hogy 2007-ben beválogatták a Gossip Girl, azaz A pletykafészek szereplőgárdájába, mint Jenny Humphrey. Bizony, sajnos, vagy sem, ez a projekt volt az utolsó, melyben az énekesnő mutatkozott.

A minap egy interjú keretében arról kérdezték, szerepel-e a tervei között, hogy visszatérjen a filmvászonra, avagy sem. „Ebben a pillanatban nem. Nem nagyon szeretnék egyszerre két dologra koncentrálni. Nagyon keményen dolgozom mostanság, és egyszerre két dologra figyelni számomra őrület lenne. Csináltam már, és borzalmas volt – mondta nevetve a szőkeség. – Megyünk majd Dél-Amerikába, a Fülöp-szigetekre, Japánba, Kínába és Koreába is, valamint most is éppen egy dalt veszünk fel. Ez egy olyan, mint egy véget nem érő folyamat, amolyan 24 órás munka, szóval nem tudom elképzelni, hogy bármi más bejöjjön még mellé a képbe.”

Tehát annyi biztos, Taylort még egy darabig nem láthatjuk a képernyőn, legalábbis filmekben, sorozatokban biztos nem. De ettől még nem kell elszomorodnunk, hiszen a The Pretty Reckless szorgosan dolgozik a stúdióban következő albumukon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek