Starity

Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit! II.

2012. július 12. 23:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai diákok általában vegyes érzelmekkel ülnek be az évkönyfotózásra, sokan tartanak a rossz képtől, viszont vannak, akik ezt várják egész évben. Cikksorozatunkban az egykori egyszerű diákokból nagy sztárrá avanzsálódodott kedvenceinket mutatjuk be, akik szintén részt vettek ezeken a fotózásokon.

hirdetés
Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit! II.

Az amerikai tinifilmekben bizonyára mindenki látott már évkönyvfotózást, így tisztában lehet ennek a hagyománynak a jelentőségével is. A tengerentúlon sok diáknak pecsételte meg a gimis éveit az adott pillanatban készített fotója. Első cikkünkhöz hasonlóan újra megmutatjuk néhány sztár évkönyvfotóját, amelyek általában egészen jól, ám néhol igazán előnytelenre sikerültek.

Jessica Simpson

Így mosolygott a kamerába a szőke sztár még 1998-ban. Azóta már kipróbálta magát énekesnőként, színésznőként, divattervezőként és a valóságshow-k világába is belekóstolt. Jessica jelenleg anyai teendőivel van elfoglalva, ugyanis április 26-án világra hozta első gyermekét.

Justin Timberlake

Valószínüleg 1992-ben is elcsavarta a lányok fejét a már akkor is nagyon helyes és mosolygós tizenegy éves fiú. Azóta az egyik legismertebb énekessé nőtte ki magát, és színészi karrierje is kezd beindulni, emellett azt híresztelik, hogy Jessica Biellel idén nyáron összeházasodnak.

Kate Hudson

A magyar felmenőkkel is rendelkező színésznőről kevesen állítanák azt, hogy csúnya. Ám ezt az 1994-es, Kate egykori iskolájában, a Crossroads Schoolban készült képét látva elgondolkodtató, hogy mennyit változott a lány. A nagy füleknek és a furcsa mosolynak mára már nyoma sincs, sőt, szerintünk a szőke hajszín is jobban áll neki, mint a barna.

Tyra Banks

Gondolná valaki a bal oldali képen látható lányról, hogy ő a világ egyik legismertebb szupermodellje? Pedig ez valóban Tyra, még 1988-ban, a gimi évkönyvfotózásán. Egykori iskolájában, az Immaculate Heart High Schoolban egyébként „zsiráfnak„ csúfolták a lányt magassága és soványsága miatt, aki ezért sokszor szorongott is. Tyra azonban megmutatta nekik, hogy nem átlagos tinédzser, 20 évesen modellkarrierbe kezdett, ami világhírűvé tette, emellett ő a házigazdája a Topmodell leszek (America's Next Top Model) című műsornak is.

Zac Efron

Nehéz elhinni, hogy ez az esetlennek tűnő fiú napjaink egyik legsármosabbnak tartott színésze. A kép készülte, azaz 2003 óta Zac élete megváltozott, ugyan 2004-ben szerepelt a Mindig nyár című sorozatban, de az igazi világhírnév 2006-ban érte utol, amikor megkapta Troy Bolton szerepét a High School Musicalben. Ezután még számos filmben feltűnt, és mára Hollywood egyik legkeresettebb színésze lett.

Angelina Jolie

A világ egyik legdögösebb nőjének tartott színésznő szinte alig változott az 1991-ben készített évkönyvi fotója óta. A kis Angie szinte az egész életét a kamerák előtt élte híres édesapja, Jon Voight miatt, és elég korán eldöntötte, hogy ő is ezt a pályát választja. Több sikeres film után a figyelmét ma már leginkább hat gyermeke, vőlegénye, Brad Pitt és a jótékonysági munkája köti le.

Britney Spears

Elég furcsa az énekesnő barna hajjal 1996-ban, amikor még csak egy volt a Parklane Academy tanulói közül. Ekkor már sok fellépésen volt túl, és a Mickey Mouse Clubban is szerepelt, de a világhírnevet egyértelműen az 1999-es ...Baby One More Time című dal és lemez hozta meg neki. Ezután meredeken ívelt felfelé a karrierje, egy kisebb hullámvölgy után pedig ismét összeszedte magát, és így ő napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője és az amerikai X Faktor zsűritagja is egyben.

Jake Gyllenhaal

Ahogy ezt az 1993-as képet nézzük a színészről, két dolog jut eszünkbe: Jake alig változott valamit, és nagyon aranyos volt. A színészetet már 11 éves korában elkezdte, rengeteg sikeres film köthető a nevéhez, Oscar-díjra is jelölték, valamint Hollywood egyik legjóképűbb színészeként is számon tartják.

Avril Lavigne

Elég furcsa szemüvegben, rövid hajjal látni a kanadai énekesnőt, hiszen az évek alatt már megszoktuk a platinaszőke haját, hol pink, hol pedig zöld tincsekkel felturbózva. 15 évesen már tudta, hogy énekesnő szeretne lenni, egy évre rá aláírta az első lemezszerződését, ezután pedig meg sem állt a világhírnévig. Öt nagylemeze jelent meg eddig, valamint saját parfümmel és ruhakollekcióval is büszkélkedhet.

Beyoncé

Nehéz elhinni, hogy így nézett ki napjaink egyik legismertebb énekesnője 1995-ben. A lány már elég korán érdeklődni kezdett a zene iránt, a Girl's Tyme nevű lánycsapat után jöttek a Destiny's Childos idők, amikor hatalmas népszerűségre tett szert, majd később szólóban folytatta, és a világ egyik legsikeresebb énekesnője lett.

Hugh Hefner

Akit érdekel, hogy nézett ki a Playboy-mogul fiatalon, az most kielégítheti kíváncsiságát, ugyanis így festett Hef 1944-ben a chichagói Steinmetz High School évkönyfotózásán. A jelenleg 86 éves üzletember a korához képest igen jól tartja magát, a nyuszis magazinból jócskán meggazdagodott, és mindig újabb és újabb fiatal barátnőket fogad be a Los Angeles-i Playboy-villájába.

Eva Longoria

Ez a sötét, feltupírozott hajú lány 1992-ből valóban a Születtett feleségek egyik főszereplője. A képet egykori iskolájának, a Roy Miller High Schoolnak az évkönyfotózásán készítették, nehéz azonban elhinni, hogy később ez a lány lett a L'Oreal egyik reklámarca.

Matthew McConaughey

A színész minden bizonnyal már 1986-ban is élvezhette a lányok rajongását a texasi Longview High Schoolban, ugyanis az évkönyv szerint ő érdemelte ki a „Legjóképűbb” fiúnak járó elismerést a suliban. Rengeteg sikeres film köthető a nevéhez, valamint boldogan él feleségével, akivel épp a harmadik gyermeküket várják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek