Starity

Medina ragyog a sötétben

2012. július 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Medina nyara eddig sem telt eseménytelenül, ám a dánok gyöngye végre megjelentette új klipjét, amelyről maga is beszámolt, hogy hamarosan érkezik.

hirdetés
Medina ragyog a sötétben

Június elsején jelent meg az énekesnő ötödik nagylemeze Forever címmel, amelynek promotálását már május elején megkezdte, pontosítva a Forever című kislemez klipjének bemutatásával. A korong teljes egészében angol nyelvű, amit érdemes még tudni, hogy a For Altid, negyedik nagylemez „fordítása”.

Mivel Medina elkezdte reklámozni angol nyelvű albumát, ezért lehet fura néhányaknak, hogy most mégis előző albumáról klipesít meg dalt. A dolog nyitja az, hogy még a Forever megjelenése előtt tervbe volt véve a Lyser i mørke klipje, ám csak most került rá sor.

Igen, a rajongók nagy-nagy örömére végre a Lyser i mørke is kapott videoklipet, ám a magyar rajongóknak cselhez kell folyamodniuk hogy megnézhessék, hiszen Magyarországon nem elérhető a videó a Youtube-on. A skandináv, a német, és osztrák rajongók viszont két kattintással letölthetik a kisfilmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek