Starity

Megjelent Medina ötödik nagylemeze

2012. június 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem fél év várakozás után június első napján végre megjelent a dán énekesnő legújabb albuma.

hirdetés
Megjelent Medina ötödik nagylemeze

Medina, a dánok legismertebb és legkedveltebb előadója még 2012 elején jelentette be a Facebookon, hogy új albummal készül, és azt is tudni lehetett, hogy a Velkommen til Medina/Welcome to Medina duóhoz hasonlóan javarészt dán nyelvű dalai fordítását tartalmazza majd. A megjelenési dátumot későn jelentették be, ám tavasszal már tudni lehetett, hogy a nyár első napján esedékes a kiadás.

A Forever 13 dalt tartalmaz, és ebből mindössze három dal fordítás a For altid lemezről. Ezek nem mások, mint a Forever (For altid), a Happening (Kl. 10), illetve a Black Lights (Lyser i mørke). A lemezt elsősorban Skandináviában és Németországban promózza az énekesnő: dán turnéja tavasszal ért véget, és októberben kezdődik a németországi koncertsorozata, addig pedig valószínűleg egy, de találgatások szerint inkább kettő dalt is megklipesít.

A Forevert már Amerikában is meg lehet vásárolni, körülbelül 9 ezer forintnyi dollárért a vásárló egy duplalemezes változatot tarthat a kezében, amely a dán nyelvű dalait, vagyis a For altidot is tartalmazza. Európa északi részén ennek töredékéért, 5 euróért lehet megvásárolni a korongot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek