Starity

Divatkollekciót tervez Rihanna

2012. július 19. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A parfümbiznisz után most a ruhatervezésbe vág bele, amihez segítségére lesz egy angol divatmárka is.

hirdetés
Divatkollekciót tervez Rihanna

A mai sztárok nagy része – tisztelet a kivételnek – már nem igazán éri be a saját területén lévő sikerekkel, így fordulhat elő, hogy egyre többször találkozunk a boltok polcain hírességek által megálmodott parfümmel, sminkkollekcióval vagy akár saját tervezésű ruhadarabokkal.

A barbadosi dalospacsirta is kedvet kapott ehhez, így az angol divatmárka, a River Island segítségével most ő is megvalósíthatja egyik álmát, és saját ruhakollekcióval örvendeztetheti meg a nagyérdeműt.

„Nagyon örülünk, hogy Rihannával együttműködünk, és hogy mi lehetünk az eslő márka, aki vele dolgozik. Rihanna egy stílusikon, az utcai viselettől az elegánsig élvezi a divatot„ – mondta a márka vezérigazgatója, Ben Lewis.

Azonban nem csak a River Island főnöke volt elragadtatva az együttműködéstől, hanem a 24 éves énekesnő is: „Már egy ideje akartam saját kollekciót. A River Island tökéletes partner számomra ebben, tetszett, hogy ez egy brit családi tulajdonban lévő vállalat. A ruháik között vannak igazán inspiráló darabok, a márka szeret szórakozni velük. Már alig várom hogy együtt dolgozhassunk, és valami újat hozzunk létre.”

Ahogy Rihanna kaméleonszerű stílusát elnézzük, biztosak vagyunk benne, hogy az általa tervezett darabok is merészek, őrültek, vagy olykor elegánsak lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek