Starity

Katy Perryt sokkoló rapkaraokéja miatt kritizálják

2012. július 21. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az internetnek hála sokakhoz eljutott Katy rapprodukciójának felvétele, mely nem kis visszhangot keltett az internetezők körében.

hirdetés
Katy Perryt sokkoló rapkaraokéja miatt kritizálják

Katy Perry a legjobban kereső 30 év alatti sztárok között az előkelő ötödik helyet foglalja el, melyet magasröptű popkarrierjének köszönhet. De, vajon akkor hogy került a popsztár egy karaoke bárba?

Kalifornia partjainál, Santa Catalina szigetén a 27 éves énekesnő nemrég kipróbálta magát a spontán éneklésben, méghozzá a '90-es években a slágerlistákat vezető Will Smith Miami című számával, a rappelésben pedig legjobb barátja segítette.

A koncertek során természetesen Katy saját számaival dolgozik, amit nagyon helyesen tesz, ugyanis a YouTube-ra feltöltött videó alapján a spontán produkció nem aratott túl nagy sikert. A felvételt már több ezer látogató tekintette meg, és sokak szerint az előadást még Will Smith is kikérné magának.

Néhány kritikus kommentelő szerint „Teljesen részeg”, illetve „ Katy Perry egyáltalán nem tud rappelni.„ Ám rajongói így is kiállnak mellette a kommentek kereszttüzében: ”Szeretem Katyt, mindegy, hogy mivel áll a színpedra.”

Mint tudjuk, Katy válását Russell Branddel csak néhány napja hivatalosították. Ez minden bizonnyal megviselte az énekesnőt, és megértjük, ha kicsit ki akarja ereszteni a gőzt, hogy később újult erővel állhasson talpra, de azért máskor jobban tenné, ha olyan dologban csillogtatná meg a tudását, amihez ért is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek