Starity

David Guetta feltörekvő DJ-ken segít

2012. július 22. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég Magyarországon is fellépő francia sztár az idei nyár egy részét Ibizán tölti, ahol nemcsak pihenni fog, hanem a feltörekvő DJ-ket is segíti majd.

hirdetés
David Guetta feltörekvő DJ-ken segít

A Metropol interjút készített Guetta-val, aki a Burn studios Residency program keretében olyan DJ-jelölteket tanít, akik egy nyereményjátéknak köszönhetik ezt az ibizai kiruccanást. A program összesen 11 feltörekvő tehetséges DJ-t foglalkoztat, akiket a spanyol szigeten nemcsak David Guetta segíti, hanem Richie Hawtin is.

A francia származású DJ nagyon fontosnak érezte azt, hogy a Burn studios Residency programban részt vegyen: „Készítettünk egy közös filmet Nothing But The Beat címmel, ezek után természetesen örömmel jöttem ide, hogy ebben a nagyszerű kezdeményezésben is részt vegyek. A program DJ-knek segít álmaik megvalósításában. Számomra nagyszerű érzés ennek részese lenni, mindannyian fantasztikus, lelkes emberek. Úgy érzem, én is egy vagyok közülük, együtt zenélek velük.”

David igazán híres, mégis szívesen segít, ha kell. Rengeteg sztárral dolgozott már együtt, mégis azt mondja, hogy ennek ellenére nem fél a konkurenciától: „Ugyanaz a szenvedélyünk, így ez nekem nem hírnév kérdése. Másokkal, Afrojackkel és Nicky Romeróval is csináltuk már ezt. Azért dolgozom velük, mert ha valaki tehetséges és megérdemelné a hírnevet, én örömmel segítek neki ennek elérésében. Nem félek a vetélytársaktól. Minél több a jó zene, annál boldogabb vagyok” - mondta a sztár a Metropolnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek