Starity

Justin Bieber nem megy Kile Glover temetésére

2012. július 27. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a kanadai tinisztár szoros barátságot ápol az énekes Usherrel, mégsem megy el mostohafia, Kile temetésére.

hirdetés
Justin Bieber nem megy Kile Glover temetésére

Pár hete Usher mostohafia, Kile Glover tragikus balsetet szenvedett a pihenésnek induló hétvégén, ugyanis elütötte egy jetski és a még csak 11 éves fiú rögtön eszméletét vesztette. A kisfiút sokáig csak gépek tartották életben, mivel az orvosok agyhalált állapítottak meg nála, azonban a biztosító nem volt hajlandó tovább fizetni a magas kórházi költségeket. Bár édesanyja, Tameka Foster nagyon reménykedett a kisfiú felépülésében, sajnos az állapota nem javult, így július 21-én le kellett kapcsolni a gépekről.

Justin Bieber évek óta igen szoros barátságot ápol az énekessel és családjával, ennek ellenére nem lesz jelen a holnap megtartandó temetésen, Atlantában. Bár a meghívottak listáján ő is szerepel, a tinisztár mégis úgy döntött, nem megy el.

A HollywoodLifenak nyilatkozott forrás szerint elhatározását azzal indokolta, hogy tudja, a temetésen csak a közeli családtagok és barátok vesznek részt, és nem akarná a meghitt szertartást megzavarni, azzal, ha a médiafigyelem rá összpontosulna, hiszen a család enélkül is nehéz időszakon megy keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek